Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  U winkelt veilig bij ons

Veelgestelde vragen

Account

Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is heel eenvoudig, want je krijgt automatisch een eigen account bij jou eerste bestelling. Je ontvangt de inloggegevens dan via e-mail. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een account aan te maken. Dat kun je doen door de volgende stappen:

1. Klik rechts bovenaan op ’Inschrijven’.
2. Vul je gegevens in.
3. Klik op ‘Inschrijven’ en je account is aangemaakt.

Een bevestiging zal naar het door jou ingevuld e-mail adres worden verzonden. Je kunt meteen met je account winkelen bij wijnkoperij Van Bilsen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Je naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens kun je zelf aanpassen in jou account:

1. Klik bovenaan op ’Inloggen’.
2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
3. Links op de pagina vindt je het kopje ‘Je account’. Klik daar op ‘Naar je profielpagina’.
4. Hier kun je nu jouw persoonlijke gegevens wijzigen.

Ik ben het e-mailadres van mijn account vergeten.

Indien je het e-mailadres van je account bent vergeten of niet meer hebt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Waar kan ik inloggen?

Je kunt rechts bovenin bij de winkelwagen inloggen. Of klik hier om in te loggen.

Waar kan ik mijn wachtwoord veranderen?

1. Klik bovenaan op ’Inloggen’.
2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
3. Links op de pagina vindt je het kopje ‘Je account’. Klik daar op ‘Naar je profielpagina’.
4. Bovenaan deze pagina vindt je een link 'Klik hier om je wachtwoord te wijzigen.'

Even geduld a.u.b.