Ambachtelijke vermouth gebaseerd op cream sherry, met 10 jaar houtrijping op Amerikaanse eikenhouten vaten. De botanicals die toegevoegd worden zijn onder andere rozemarijn, salie, kaneel en sinaasappelschil. De Andalusiërs drinken deze vermout zelf het liefst tussen de 6 en 8°C, dus een uurtje van te voren in de koelkast op zijn mooist.
Spaanse sherry-achtige wijn met een krachtige geur van noten, krenten, karamel en gekonfijte vruchten. De smaak is volzoet. Heerlijk bij paté of desserts met gekonfijte vruchten.
Karaktervolle wijn in sherry-stijl met een donkere mahoniekleur. Intens van smaak, met tonen van pruimen en chocolade. Heerlijk bij blauwaderkaas, gedroogd fruit, desserts of als topping over ijs.
Alvear is de oudste bodega in Montilla-Moriles en bekend om de Pedro Ximénez-druif. Hoewel PX vooral bekend staat om zoete sherry, maakt Alvear ook uitstekende droge sherry’s, zoals deze Fino Capataz.
Flesinhoud: 375 ml
Milddroge sherry met een lichte kastanjekleur en geur van gedroogde vijgen en noten. Perfect bij oude kaas, noten en gerookt vlees of vis. Ook heerlijk in heldere soepen en sauzen.
Flesinhoud: 375 ml
Droge, delicate Fino-sherry met een ziltige en licht florale geur. Pittig en verfrissend van smaak. Perfect als aperitief, bij tapas, sushi en Hollandse Nieuwe.
Volle sherry in een donkere mahoniekleur, met intense smaken van pruimen en chocolade. Heerlijk bij blauwaderkaas, gedroogd fruit, desserts, of als topping over ijs.
Flesinhoud: 375 ml
Zachte, intens amberkleurige wijn in sherry-stijl met een fris aroma van rijp geel fruit. De volzoete smaak past perfect bij desserts, gebak, gedroogd fruit en blauwaderkazen.
Flesinhoud: 375 ml