Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Wijn kopen in Tilburg

Wijnkoperij van Bilsen is al 100 jaar een begrip in Tilburg en omgeving. Dat komt door het unieke assortiment, het goede advies en de ongekende service. Toen wij – Petra Aartsen-van der Mee en Jan Aartsen – het familiebedrijf van Bilsen in 2007 overnamen, hebben we die waarden gekoesterd en behouden. Maar er wel onze eigen, frisse draai aan gegeven. Inmiddels is de nieuwe generatie (zoon Bowy Aartsen) ook in werkzaam en mede-eigenaar. Wijn kopen in Tilburg? Dat ben je bij ons aan het goede adres!

Over de winkel in Tilburg

Onze kracht is de laagdrempeligheid. De deur van onze winkel staat zes dagen per week voor iedereen open. We nemen uitgebreid de tijd voor persoonlijk advies. Dat gaat verder dan een uitleg over smaken, tonen en afdronk. Wij kennen de kleine wijnboeren persoonlijk, hebben de geur van hun wijnkelders zelf geroken, de wijnranken met glanzende trossen zelf gezien en de wijn uit de houten vaten zelf geproefd. En wij verzekeren je: als je het achterliggende verhaal kent, proeft die speciale wijn nog nét wat specialer!

Je bent altijd welkom bij ons in Tilburg om wijn te proeven, advies te vragen, naar onze verhalen te luisteren of wijn te kopen.

Even geduld a.u.b.