Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Uniek wijnassortiment

Partner in Les Genereux - Mooie wijnen, prettige prijzen

Ons unieke wijnassortiment varieert van mooie alledaagse wijnen tot zeldzame pareltjes die je nergens anders in Nederland tegenkomt. We hebben ruim 800 wijnsoorten, afkomstig uit alle windstreken. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment unieke wijnen, speciaal geselecteerd voor onze klanten. Zo hebben we gegarandeerd een wijn die het in zich heeft om jouw (nieuwe) favoriet te worden!

Eigen import wijnassortiment

Wijnkoperij van Bilsen is aangesloten bij Les Généreux, een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Een deel van onze wijnen kopen wij gezamenlijk in, rechtstreeks bij de boer. Daardoor kunnen wij die wijnen extra voordelig aanbieden. Wijnjournalist Harold Hamersma heeft de wijnen van Les Généreux al vier keer betiteld met ‘Beste wijnassortiment van Nederland’.

Het andere deel van ons wijnassortiment bestaat uit wijnen die wij zelf importeren en die meestal nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Daarvoor gaan we regelmatig op bezoek bij lokale wijnboeren die de lekkerste producten maken, met de grootste passie en respect voor de natuur. Van Bordeaux tot aan de Languedoc, van de Moezel naar Pénedès, van Zuid-Afrika via Argentinië tot aan Californië.

De nieuwste smaken

We zijn continu op zoek naar nieuwe wijnen, naar originele smaken. En wat blijkt: we hebben er een neusje voor! Want onze unieke aspergewijn heeft al 5 jaar op rij de prijs ‘Beste Brabantse Aspergewijn’ gewonnen. Unieke aspergewijnen in een uniek wijnassortiment. Neem snel een kijkje op onze webshop. Deze staat vol met award winning wijnen.

Ook biologisch, sulfietarm...

Ons wijnassortiment is altijd in beweging. En we verliezen de prijs-/kwaliteitverhouding nooit uit het oog. Biologisch, mousserend, sulfietarm, met weinig restsuiker. Alles is mogelijk! Kom je een keer een kijkje nemen in onze winkel of webshop?

Even geduld a.u.b.