Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Proeflokaal Wijnkoperij van Bilsen Tilburg

Wijnkoperij van Bilsen is meer dan alleen een winkel en webshop. Achter ons prachtige winkelpand schuilt een indrukwekkende ruimte met 100 jaar wijnhistorie. Die ruimte bestaat uit een sfeervolle patio, een magazijn voor onze wijn en twee imposante proeflokalen. Wijn proeven doe je bij ons!

Wijn proeven

Wijn is beleven. Daarom geven wij regelmatig wijncursussen, wijnavonden en proeverijen in ons sfeervolle proeflokaal. Wijn proeven is een beleving bij Wijnkoperij van Bilsen.

Wijncursus. Een populaire cursus is de ‘Van leek tot kenner’, waarbij je in vijf avonden alles leert over de kenmerken van verschillende wijnsoorten en –streken.


Themaproeverij. Elk seizoen staat er een speciale proeverij op het programma, zoals een wildproeverij en een lenteproeverij. Dat gaat verder dan alleen maar wijn proeven; we serveren er vaak ook de lekkerste hapjes bij die passen bij het thema.

Wijnmakersavonden. Wij hebben een hechte band met onze wijnboeren. Zij brengen dan ook regelmatig een bezoek aan onze winkel, waarbij ze alles vertellen over hun vak, hun wijn en hun passie. Authenticiteit ten top. Deze avond gaan we heerlijke wijn proeven!

Kortom, er staat genoeg op de agenda. Bekijk onze agenda of stuur een mail naar info@wijnkoperijvanbilsen.nl als u een specifieke vraag heeft over cursussen of proeverijen.

Even geduld a.u.b.