Wijn uit Portugal - Dão
Geurige rode wijn uit Portugal, met rijpe fruittonen en licht gebrande nuances. De smaak is vol, soepel, krachtig en fris. Lekker bij gegrilde en gestoofde gerechten of een romige, kruidige kaas.
Wijn uit Portugal - Alentejo
Portugese rode wijn met een krachtig aroma van rijp rood fruit (bramen en bessen) en fijn eikenhout. De smaak is vol, aromatisch en aanhoudend. Heerlijk bij gegrild lams- of rundvlees, maar ook na de maaltijd.
Een lekkere portugees bij Hete Bliksem
"Een spannende wijn met een spannende stamppot. Hete Bliksem behoort tot een klassieker maar combineert erg goed met deze Zuid-Portugeze rode wijn..." Lees meer
Port uit Zuid-Afrika - Stellenbosch
Ben Prins (wijnmaker bij Muratie tot 1987) was even uniek als de wijnen die hij produceerde. Een hard werkende, no-nonsense man, die zijn vak verstond. Hij was een perfectionist die traditie hoog in het vaandel had.
Croft is één van de oudste porthuizen uit de Douro-streek; het is in 1588 opgericht. De wijngaarden, gebouwd op terrassen,liggen in het hart van de Douro vallei in een bergachtig gebied.
Croft is één van de oudste porthuizen uit de Douro-streek; het is in 1588 opgericht. De wijngaarden, gebouwd op terrassen,liggen in het hart van de Douro vallei in een bergachtig gebied.
Flesinhoud: 15003 ml
Late Bottled Vintage uit Portugal - Douro
Dieprode port met de geur van fijn rood fruit, bramen, pruimen en iets cacao. De smaak is krachtig, evenwichtig, vol en zacht. Heerlijk bij rijpe, harde kaas of fijn gebak.
Wijn uit Portugal - Alentejo
Portugese rode wijn met de geur van bessen, fruit en licht gebrande tonen. De smaak is soepel, fruitig en zwoel. Lekker bij koude voorgerechten met vleeswaren en gerechten van de grill.
Wijn uit Portugal - Alentejo
Helderrood van kleur, fruitig van geur met een tikje eiken en bramen. De smaak zet soepel en rond in en eindigt evenwichtig met een milde tannine. Lichtjes gekoeld goed te combineren met gerechten van de grill, niet al te gekruid, of bij mediterrane groenteschotels.
Late Bottled Vintage uit Portugal - Douro
Dieprode port met de geur van fijn rood fruit, bramen, pruimen en iets cacao. De smaak is krachtig, evenwichtig, vol en zacht. Heerlijk bij rijpe, harde kaas of fijn gebak.
Flesinhoud: 375 ml
Port uit Portugal
Croft is een van de oudste portshippers uit de Douro. Het in 1588 opgerichte huis geniet een grote reputatie. De wijngaarden liggen in het hart van de Douro vallei in de Marão, een bergachtig gebied met een bodem opgebouwd uit schist.
Port uit Portugal - Douro
De wijn is een blend van enkele van de beste percelen van Taylor's en die van topproducenten in de Cima Corgo en Douro Superior. De gebruikelijke Touriga Francesa, Tinta Roriz en Touriga Nacional worden na de handmatige oogst intensief ingeweekt voor fermentatie.
Port uit Portugal - Douro
Deze zacht bruin gekleurde port met licht oranje schittering heeft ontwikkelde maar toch frisse neus met verse noten, rijp fruit en vijgen.
Port uit Portugal - Douro
Taylor, Fladgate & Yeatman zijn sinds de oprichting in 1692 nog steeds actief als een familie-bedrijf met respect voor traditie en oog voor innovatie. Deze tawny is volledig gerijpt in eiken houten vaten van 630 liter.
Vintage Port uit Portugal - Douro
De Dourovallei is onbetwist een van ´s werelds mooiste wijngebieden. Als een zilveren ader slingert de rivier de Douro zich langs de steile wijnhellingen, sinds mensenheugenis beplant met druivenstokken.Omdat de hellingen zo steil zijn, staan veel druiven in terrassen aangeplant. Dirk van der Niepoort, afstammeling in de zesde generatie van de van oorsprong Nederlandse oprichters van Niepoort.
Port uit Portugal - Douro
Taylor, Fladgate & Yeatman zijn sinds de oprichting in 1692 nog steeds actief als een familie-bedrijf met respect voor traditie en oog voor innovatie. Taylor is een van de weinige overgebleven huizen die een 30 Year Old Aged Tawny Port produceren. Geselecteerde rode Ports geproduceerd in de gebieden in het oosten van de Douro-vallei zijn gerijpt in eiken vaten doorgewinterd in Taylor's kelders in Vila Nova de Gaia. Hier met het koele en vochtige zeeklimaat stimuleert een langzaam en zacht verouderingsproces, het produceren van aroma's van grote complexiteit en finesse .