Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Het Team van Wijnkoperij van Bilsen uit Tilburg

Even voorstellen. Wij zijn Petra Aartsen-van der Mee, Jan Aartsen, Bowy Aartsen en Sam Slangen. We hebben een aantal zaken met elkaar gemeen; we gaan alleen voor kwaliteit beter gezegd we gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteit. We zijn gek van koken maar nog liever zoeken we naar heerlijke wijnen bij de gerechten. We gaan met regelmaat op praktische bijscholing al dan niet bij de wijnboer op locatie, want we zijn nooit te oud om te leren. Maar het belangrijkste is wel dat wij alle drie luisteren naar u!  Wat wilt u qua smaak, streek of budget? Vertel het ons en wij helpen u graag met het vinden van een mooie wijn!

Petra Aartsen-Van der Mee

Petra heeft een achtergrond als sommelier bij een gerenommeerd restaurant in deze regio. Ze werkte bij meerdere wijnimporteurs in diverse functies en was vijf jaar wijnbarones van Tilburg. Nu staat ze al vanaf 2007 dagelijks voor u klaar om haar kennis te delen en u van een lekkere wijn te voorzien. Geen vraag is haar teveel en zij schrijft service met hoofdletter S.

Jan Aartsen

Jan heeft na de hotelschool o.a als sommelier bij verschillende restaurants gewerkt. Daarna werkte hij tien jaar bij diverse wijnimporteurs.Ook daar heeft hij het vak van onder af aan mogen leren en daardoor beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk in de mondiale wijnwereld. Toch handig bij het vinden van verrassende wijnen.... Hij vertelt graag en goed over wijn, met een aanstekelijk enthousiasme en een goed vleugje humor. 

Bowy Aartsen

Bowy heeft verschillende stages bij wijnboeren in het buitenland gehad en daarbij veel kennis opgedaan. Stages in de Bourgogne, Italië en Zuid-Afrika zorgde ervoor dat hij helemaal wijnfanaat werd. Bowy houdt zich ook bezig met social media marketing voor Wijnkoperij van Bilsen. Ook hij kan zeer gepassioneerd vertellen over wijn!

Sam Slangen

Sam is al meer dan 30 jaar werkzaam in de wijnwereld. Van wijnwinkel tot horecagroothandel. In deze tijd heeft hij alle facetten op het gebied van wijn gezien. Ook heeft hij vele wijnopleidingen doorlopen. Dit tot en met Register Vinoloog toe. Waar hij ook erg trots op is, is zijn titel als Italiaans Meesterproever. Je zult hem voornamelijk tegen het lijf lopen in de winkel.                                         

Even geduld a.u.b.