Delen:
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Het Team van Wijnkoperij van Bilsen uit Tilburg

Even voorstellen. Wij zijn Petra Aartsen-van der Mee, Jan Aartsen en Bowy Aartsen. Samen staan we voor jaren aan ervaring in de wijn, maar we hebben vooral enorm veel plezier in ons werk.

Petra Aartsen-Van der Mee

Petra heeft een achtergrond als sommelier bij een gerenommeerd restaurant, ze werkte bij meerdere wijnimporteurs en was vijf jaar wijnbarones van Tilburg. Nu staat ze al elf jaar dagelijks voor klanten klaar om haar kennis en passie te delen.

Jan Aartsen

Jan heeft na de hotelschool bij verschillende restaurants gewerkt, onder andere als sommelier. Daarna werkte hij tien jaar bij verschillende wijnimporteurs. Hij vertelt graag en goed over wijn, met een aanstekelijk enthousiasme en een goede vleug humor. Je kunt de wijn bijna ruiken en proeven als je naar hem luistert. Ontdek het zelf tijdens onze wijncursussen.

Bowy Aartsen

Bowy heeft verschillende stages bij wijnboeren in het buitenland gehad en daarbij veel kennis opgedaan. Hij heeft niet alleen kennis van wijn, maar hij houdt zich ook bezig met de marketing voor Wijnkoperij van Bilsen. Hij voorziet onze social media en houdt de website up-to-date. Net als zijn vader kan hij gepassioneerd vertellen over wijn en andere dranken met een verhaal.

                                        

Even geduld a.u.b.