Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Wijnkoperij van Bilsen

Ons team

Het team van Wijnkoperij van Bilsen bestaat uit gepassioneerde wijnliefhebbers die 6 dagen per week voor u klaar staan. We maken graag een keer kennis! Lees op de volgende pagina meer over onze achtergronden en waar we u graag mee van dienst zijn.

Maak kennis met ons team!

Onze winkel

In onze winkel gaat het om meer dan wijn verkopen. We vertellen u graag het achterliggende verhaal van de wijn, de druif en het wijnhuis. Waar komt de wijn vandaan? Hoe ruikt de kelder waar de wijn heeft gerijpt? Er is een grote kans dat we ook persoonlijk op bezoek zijn geweest bij de wijnboer, dus we beantwoorden uw vragen graag. Na het horen van deze gepassioneerde verhalen smaakt de wijn ongetwijfeld beter!

Lees hier meer over onze winkel.

Ons assortiment

Omdat wij allen echte wijnliefhebbers zijn en graag nieuwe wijnen ontdekken blijft ons assortiment veranderen. We zijn constant op zoek naar de lekkerste wijnen zodat we u kunnen blijven verrassen met nieuwe smaken. Natuurlijk kunnen de gevestigde namen niet ontbreken, maar u iets nieuws kunnen bieden; daar doen we het voor!

Bent u benieuwd geworden? Ontdek uw nieuwe favoriete wijn in ons ruime assortiment.

Horeca klanten

Naast het verkopen aan particulieren leveren wij wijnen aan verschillende horecazaken. Voor ons een goede manier om onze producten te presenteren aan een groot en divers publiek. Bent u benieuwd waar u onze wijnen kunt proeven bij u in de buurt? 

Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van horecazaken die onze wijnen schenken.

Het proeflokaal

Op onze locatie hebben we naast de winkel en onze opslag vol met de lekkerste wijnen ook een proeflokaal. De perfecte ruimte voor een (thema) proeverij met een gezelschap, deel te nemen aan een van onze wijncursussen of een wijnmakers avond te bezoeken. Regelmatig brengen onze wijnboeren een bezoek aan de winkel en vertellen zij over hun vak, hun wijn en hun passie. Een aanrader voor elke wijnliefhebber!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de volgende pagina en lees meer over wat wij aanbieden in ons proeflokaal.
 

Even geduld a.u.b.