Gemaakt van uitsluitend de negroamarodruif en zeer typisch Zuid-Italiaans van geur en smaak: zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel! Al tweemaal winnaar van het Proefschrift Wijnconcours en regionale en nationale winnaar van de Huiswijncompetitie.
Bijzondere Italiaanse rode wijn van voornamelijk montepulcianodruiven. Kruidig en pittig van geur en vol en krachtig van smaak. Perfect te combineren met kruidige pasta of gegrild vlees.
Spaanse rode wijn met een kruidig en fruitig aroma en een toets van eikenhout. Goed te combineren met wat rijkere stoofschotels of gebraden rundvlees.
Het prachtige Château de Margon is gelegen in de uitgestrekte vallei van de Thongue rivier, in het hart van de Languedoc. Het kasteel uit de 13e eeuw is tussen 1490 en 1520 volledig in ere hersteld.
Op veler verzoek!
"Deze romige rode wijn is een glas vol plezierig jong rood fruit en sappigheid! Wijn-spijs tip: lamskoteletten met asperges en tomatenbulgur" Lees meer
Krachtige Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, licht eikenhout en veel rijp rood fruit. De smaak is zacht en vol. Heerlijk bij geurige vlees- en pastaschotels of bij milde kazen.
Lekker bij wortelstamp (hutspot)
"Deze Ialiaanse rode wijn drink ik graag bij de hutspot! Heerlijk sappig glas rood met een kruidige, zachte afdronk..." Lees meer
Een soepele wijn uit de Zuid-Italiaanse regio Apulië. Helderrood van kleur en fris en fruitig van geur. De zachte smaak past goed bij gegrilde gerechten, kazen of kleine koude hapjes.
Prachtige, volrode wijn. In de geur aroma's van rijp donker fruit, kruidigheid en luxe eikenhout. De smaak zet vol en zijdezacht in en heeft een lange finale. Combineert goed met kruidige gerechten zoals stoofschotels maar is ook als begeleider van een stukje kaas of worst heel geschikt.
Krachtige rode wijn uit de Abruzzen volgens de appassimento-methode. Heldere, robijnrode kleur. In de geur tonen van rijpe pruimen en kersen en een hint van specerijen. In de smaak geconcentreerd, vol en zacht, met zwoel fruit en een aanhoudende afdronk.
Soepele Spaanse rode wijn. Helderrood van kleur; aromatisch van geur met nuances van frisse kruiden en vanille. De smaakstructuur is rond en zacht van inzet met een mild fris zuurtje in de afdronk.
Franse rode wijn met een aroma van bramen, bessen, vanille en karamel. Dankzij de zachte, evenwichtige smaak lekker als terraswijn, maar ook heerlijk bij koude voorgerechten.
Dieprood van kleur en uitbundig van geur, met bramen, licht eikenhout en wat geroosterde koffietonen. De smaak zet rond, zacht en aromatisch in; de afdronk is kruidig en soepel. Geurige, volle rode wijn, prima bij kruidige gerechten, zowel koude voorgerechten als stoofgerechten.
Stamppot van zoete aardappel met rucola? Fantastisch!
"Zoete aardappel met rucola? Geweldig! De zoete smaak van de aardappel met de nootachtige smaak van rucola combineert top met elkaar!..." Lees meer
Heel herkenbare, zijdezachte Rioja, met een prachtige balans tussen frisheid en zachtheid. Heerlijk bij vele gekruide gerechten, zowel van gevogelte als vlees. Ook lekker bij pittige voorgerechten.
Volle, geurige rode wijn met een intens eikenhoutaroma, rijp rood fruit en karameltonen. De smaak is zacht en rond. Lekker bij ossobucco of pasta met rijke saus.
Volrode, soepele wijn met aroma's van rijp rood fruit, kruiden en eikenhout en een lange afdronk. Mooi bij rund- of lamsvlees en kruidige gerechten van de grill.
Loepzuivere rode wijn uit Rioja
"Vivanco wordt geroemd door internationale wijnschrijvers voor de moderne manier van wijnmaken in Rioja. De wijnen zijn zuiver en gebaseerd op fruit met gedoseerd houtgebruik..." Lees meer
Smaakvolle Italiaanse rode wijn, gemaakt van montepulciano- en sangiovesedruiven. Ruikt lekker fruitig en kruidig. De smaak is vol, sappig en pittig. Lekker bij de barbecue, buffetten of gegrild vlees.