Fraaie Champagne met een delicate mousse en verfijnde geur van appel, meloen, perzik en brioche. Ragfijne stijl met puur fruit en een opwekkende frisheid. De afdronk is harmonieus met nuances van toast en amandel.
Exquise Champagne met een ragfijne mousse en overweldigende diepgang. Complex en puur in geur met nuances van oranjebloesem, mango, amandelgebak en witte bloemen. Krachtig, zijdezacht en geraffineerd in smaak met schitterende fraîcheur en mineraliteit.
Mousserende witte wijn van topkwaliteit, met de geur van vers gebrande koffie en gedroogd fruit. Heerlijk als aperitief, maar de droge, krachtige smaak past ook goed bij vis met stevige saus.
Complexe, uiterst verleidelijke champagne met een delicate mousse en aroma’s van limoen, abrikoos, toast en nootmuskaat. De smaak is heerlijk verfrissend en tegelijk opvallend rijk. De finale is lang met een fijne amandeltoets. Prachtwijn om zo van te genieten of aan tafel te drinken, bijvoorbeeld bij een luxe en romig vis- of gevogeltegerecht.
“Coteaux Champenois” is een appellation (AOC) voor niet-mousserende wijnen (dus geen champagne) binnen de Champagnestreek. De productie is relatief beperkt, want in de Champagnestreek is de focus vooral op mousserende wijn.
Flesinhoud: 1500 ml
De Minéral is misschien wel de signatuurwijn van Chardonnay-specialist Agrapart. Deze prachtige droge millésimé Champagne, gemaakt van 100% Chardonnay, komt van de beroemde kalkbodems in de Grand Cru-wijngaarden van Avize en Cramant.
Deze exclusieve Blanc de Blancs toont zijn Grand Cru-afkomst met een indrukwekkende combinatie van ziltigheid, mineraliteit en een romige textuur.
Charles Camille Heidsieck (Champagne Charlie voor intimi) was al net zo charismatisch en legendarisch als zijn Champagnes. Geboren uit een huwelijk tussen Champagne-families Heidsieck en Henriot en opgegroeid in Reims, kon het niet uitblijven dat hij zijn eigen Champagnehuis zou oprichten.
Cyril Brun, voormalig keldermeester, blikt terug op het ontstaan van de cuvée Champagne Charlie, die opnieuw werd gelanceerd ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van Charles Heidsieck. Iedereen kent de geest in de lamp.
Mousserende witte wijn met lichtgroene nuances en aroma’s van rijpe vruchten en bloemen. Zachte en ronde smaak, ideaal als aperitief of in combinatie met visgerechten met een stevige saus.
Mousserende witte wijn met aroma's van vers gebrande koffie en gedroogd fruit. Krachtig en droog van smaak, perfect als aperitief of in combinatie met visgerechten met een krachtige saus.
De Caudalies Grand Cru Rosé is het resultaat van de assemblage van de chardonnay druif en de pinot noir, waarvan de chardonnay 90% van het totaal uitmaakt. De bodems van deze Grand Cru wijngaarden bestaan uit kalkbodems en zijn gelegen aan de Côte des Blancs en op de Montagne de Reims.
Een "Caudalie" is de tijdseenheid om de tijdsduur te meten van de lengte van de afdronk. Één Caudalie staat gelijk aan 0,92 seconde. De creatie van deze exceptionele Champagne is het resultaat van veel geduld, liefde en passie gedurende het werkproces in de wijnkelder. De druiven voor deze cuvée worden geselecteerd van de oudste en beste wijngaarde;n van meer dan 50 jaar oud.
Elegante, gerijpte champagne met aroma’s van rijpe appel en noten, en een zachte mousse. Mild van smaak met een lange afdronk. Perfect als aperitief of in combinatie met visschotels.
Schitterende Champagne met een complexe geur van limoen, rijpe peer, acacia en brioche. De smaak is romig en verfrissend met een delicate mousse en een eindeloze afdronk met krijtachtige nuances.
Verfijnde, elegante champagne met de frisse geur van appel en lichtgeel fruit. De fijne mousse geeft de wijn een evenwichtige smaak. Prima als aperitief, goed passend bij fijne amuses of een licht voorgerecht met vis.