Franse wijn met een helderrode kleur en een fris aroma van rijp rood fruit. Sappig en vol van smaak. Perfect bij gevogelte, kalfsvlees en gekruide visgerechten, maar ook heerlijk om zo van te genieten.
Franse rode wijn met de geur van framboos, kersen en iets banaan. De smaak is, afhankelijk van het jaar, krachtig tot soepel. Prima bij lichte gerechten of buiten de maaltijd om.
Mooie, rijpe Beaujolais. Helderrood van kleur, fraai van geur met fruittonen van rijpe bramen en een lichte, frisse kruidigheid. De smaak zet vol, evenwichtig en sappig in; de afdronk is aromatisch met een lichte, elegante tannine in de finale.
Robijnrode wijn met een complexe geur van zwarte bes, kers, pruim, salmiak en cacao. Krachtig en vol van smaak met donker fruit, stevige, ronde tannine en een mooie fraîcheur. Lange finale met peper en rokerige tonen. Geconcentreerde, verfijnde Beaujolais die culinair breed inzetbaar is.
Helderrood van kleur en met de geur van fris en krachtig vers rood fruit: kersen en frambozen. Elegante rode wijn, prima bij gevogelte en kalfsvleesgerechten.
Jean Paul Brun is de eigenzinnige en veelbesproken wijnmaker en eigenaar van het familiedomein Terres Dorées in het zuiden van de Beaujolais. Hij maakt authentieke, ongekunstelde wijn met een grote zuiverheid in geur en smaak en een bescheiden alcoholgehalte.
Fraaie, volle rode wijn met de geur van rijp rood fruit en een zuivere, volle, maar evenwichtige smaak. Prima bij pittige voorgerechten of kruidige vleesschotels.
Toegankelijke rode wijn met veel fris rood fruit in de geur en licht jam-achtige nuances. De sappige en soepele smaak is goed in balans. Heerlijk bij verfrissende salades of koude vleesschotels.
Beaujolais zoals deze vroeger werd gemaakt: zonder snoepjesgeur, maar met een frisse, pittige en evenwichtige smaak. Op zijn best bij koude vleesschotels of lichte stoofgerechten.
Helderrode Franse wijn met een fris en krachtig aroma van fijn rood fruit. De smaak is vol en sappig. Heerlijk bij gevogelte, kalfsvlees en gekruide vis. Ook erg lekker om zo te drinken.
Flesinhoud: 375 ml
Intens fruitige Gamay uit de Loire, gemaakt door een kleinschalige producent. Met zijn lichte, sappige karakter is hij heerlijk als aperitief of bij charcuterie, gevogelte en romige kaas.
Franse rode wijn met de geur van rijpe rode kersen en een evenwichtige, volle smaak. Een wijn met lengte, heerlijk bij kruidige (vlees)gerechten of een fijne kaas.
Op-en-top Beaujolais, met de krachtige geur van vers rood fruit zoals kersen en bramen. De smaak is vol, evenwichtig, fris en elegant en past prima bij gevogelte, pastagerechten of rundvlees.