Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Zuid-Afrikaanse toppers
Meer dan 90 jaar de wijnexpert van het Zuiden

Zuid-Afrika, prachtig land, schitterende natuur en heerlijke wijn. Begin dit jaar hebben we een bezoek gebracht aan de wijnregio’s in Zuid- Afrika. Wat mochten we daar veel mooie wijnen proeven. Niet alleen bezochten we de vertrouwde wijnhuizen, maar we hebben ook een paar verrassende nieuwe ontdekkingen gedaan. Maak kennis met nieuwe topwijnen in ons assortiment maar ook met vertrouwde wijnen die zich bijzonder mooi ontwikkeld hebben. Wijnen die zeer geschikt zijn om van het genieten tijdens het kerstdiner of om te geven als relatiegeschenk!

Miles Mossop Wines Chapter One Cinsault Swartland 2021

Chapter One is een fantastische, elegante rode wijn. Deze Cinsault is afkomstig van een 23 jaar oude bushvine wijngaard uit Swartland. Complex en verfijnd! Ontdek het nieuwe Zuid-Afrika!

22,50

6 flessenprijs, prijs per fles 20,85

12 flessenprijs, prijs per fles 20,15

Muratie-wijn met een lange geschiedenis

Muratie Mr.May Grenache Noir 2019

In 1987 kocht Ronnie Melck het wijndomein en het is nu nog steeds in de handen van de Melck's familie. Sinds enkele jaren is Hattingh de Villiers de wijnmaker. De wijngaarden van Muratie zijn gelegen op de flanken van de Simonsberg, één van de beste hellingen van Stellenbosch. Muratie Wine Estate volgt een zo natuurlijk mogelijke manier van onderhoud van de wijngaarden.

18,05

6 flessenprijs, prijs per fles 16,40

12 flessenprijs, prijs per fles 15,85

David Nieuwoudt - Cederberg , Pinot Noir Limited Release 5 Barrels - Cape Agulhas
onze favoriet

David Nieuwoudt - Cederberg , Pinot Noir Limited Release 5 Barrels - Cape Agulhas 2019

Deze vijf "vergeten" vaten zijn door ons, en dan met name door Petra zelf, in maart 2020 geselecteerd.De Pinot Noir uit de koelgelegen Elim wijngaarden is een persoonlijke favoriet van wijnmaker David Nieuwoudt.

Petra Aartsen-Van der Mee

Super Pinot!!
Oogstjaar: 2019

"Ik was verkocht toen we bij David in zijn wijnkelder aan het proeven waren. Deze speciale vaten was hij zgn "vergeten"..." Lees meer

14,95

Vanaf 12 flessen 13,70 per fles

Even geduld a.u.b.