Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice en Vragen


Betalen


Betaalmethoden

Om je goed van dienst te zijn bieden we jou meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van je bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die Wijnkoperij van Bilsen hanteert. Kies een methode die je prettig vindt en bij je past. Je kunt kiezen uit:

Je wilt vooruitbetalen

We verzoeken je dan om het totaalbedrag over te maken naar IBAN NL35RABO0313456380 BIC:RABONL2U , t.n.v.: Wijnkoperij Van Bilsen

Let op: vergeet niet om je ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we jou order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van je betaling.

Betalen met iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jou online aankopen afrekenen. Je rekent af in jou vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jou eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

Betaling met PayPal?

Je betaalt elektronisch via PayPal. Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal: www.paypal.com.

Even geduld a.u.b.