Assortiment
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de beurre blanc saus met de Lapsang thee tot 80°C. Laat dit 5 minuten trekken. Zeef de saus en houd hem warm. Bak de sesamzaadjes goudgeel in een bakpan zonder vet. Leg de sesamzaadjes op een stukje keukenpapier. Snijd de mint, met een scherp mes, in zeer dunne reepjes.
Bestrooi de langoustinestaarten met zout en versgemalen witte peper en bak ze gedurende 1 minuut in de maïsolie aan elke zijde op matig vuur. Haal de gebakken langoustinestaartjes door de sesamzaadjes, leg ze op de borden. Giet de saus erbij en werk af met de fijngesneden mint.
Wijn-spijs: Domaine du Tremblay Quincy
Heerlijke frisse, volle witte wijn met geurnuances van vers fruit (aalbessen) en citrus. De smaak is sappig, vol en aanhoudend.
Franse frisse, droge witte wijn met de geur van vers fruit en citrus. De sappige smaak past perfect bij salades en koude visgerechten, maar is ook heerlijk bij gepocheerde of gebakken vis.
Voordelen eigen account