Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Casa Relvas

Casa Relvas is een Portugees familiebedrijf wat al 5 generaties actief is in de agricultuur en in 1997 richtte zij het wijnhuis op. Het wijnhuis is gevestigd in de regio Alentejo, bekend om zijn prachtige wijnen. Inmiddels is het wijnhuis goed voor de productie van zo’n 5 miljoen flessen wijn die zij verkopen aan meer dan 30 landen wereldwijd. Een grote speler op de internationale wijnmarkt dus. Casa Relvas heeft een goede reputatie in de wijnindustrie en hun wijnen zijn te vinden in restaurants en wijnwinkels over de hele wereld. Door de combinatie van traditie en innovatie, blijft het wijnhuis verder groeien en zich onderscheiden als een van de topwijnhuizen in Portugal.
 

De wijngaarden van Casa Relvas

De wijngaarden van Casa Relvas

De wijngaarden van Casa Relvas zijn gelegen in een van de meest prestigieuze gebieden van Alentejo, waar de wijngaarden worden beschermd tegen de invloeden van de zee door het Serra de Monchique gebergte. Deze unieke omgeving leidt tot de productie van wijnen met uitzonderlijke kwaliteit.

Bekende Casa Relvas wijnen

Casa Relvas is vooral bekend om hun rode wijnen gemaakt van de druivensoorten Aragonez, Trincadeira en Alicante Bouschet. Deze wijnen zijn krachtig en vol van smaak, met tonen van rijp fruit, specerijen en cassis. De wijnen zijn vol van structuur en hebben een goede zuurgraad, wat resulteert in een aangenaam mondgevoel. Naast rode wijnen, produceert Casa Relvas ook witte wijnen gemaakt van druivensoorten zoals Antão Vaz en Roupeiro. De witte wijnen kenmerken zich door een frisse, fruitige smaak met tonen van citrus en bloemen.

Wijnproductie met oog voor de toekomst

Casa Relvas heeft milieubewust omgaan met de wereld hoog in het vaandel staan. Daarom produceren ze kurken van hun eigen kurkeiken. En deze kurkeiken zorgen op hun beurt voor een natuurlijk irrigatiesysteem omdat ze veel water naar het oppervlak trekken, waar de wijngaarden van profiteren.

Even geduld a.u.b.