Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

grappa

34,95 per fles

34,95 per fles

Venegazzu Grappa Anniversario Anni 10 Years Reserva

Intens zuivere grappa van de gleradruif.

Flesinhoud: 700 ml

39,95 per fles

Venegazzu Grappa di Capo di Stato Riserva 3 anni - 50cl

Deze begeerlijke brandewijn is gemaakt van de draf van de beroemde Bordeaux-blend Capo di Stato. Na 60 maanden rijping in de barriques van de gelijknamige wijn krijgt deze grappa riserva een prachtige donker amberkleur met koperrode reflecties. Duidelijk kruidige tonen van cacao, leer, zoethout en rood fruit zoals kersen en zwarte bessen geven het gehemelte de zachtheid en elegantie die alleen lange rijping kan bieden. Het wordt afgerond door de pure eikenhouten nasmaak die de reukindrukken bevestigt. Vol, kruidig ​​en voorzien van veel kracht. Uitstekend bij een fijne sigaar en pure chocolade. 60 maanden barrique

Flesinhoud: 500 ml

38,95 per fles

Venegazzu Grappa di Capo di Stato Riserva 10 anni - 1 liter in kist

Deze begeerlijke brandewijn is gemaakt van de druiven van de beroemde Bordeaux-blend Capo di Stato. Na 60 maanden rijping in de barriques van de gelijknamige wijn krijgt deze grappa riserva een prachtige donker amberkleur met koperrode reflecties. Duidelijk kruidige tonen van cacao, leer, zoethout en rood fruit zoals kersen en zwarte bessen geven het gehemelte de zachtheid en elegantie die alleen lange rijping kan bieden. Het wordt afgerond door de pure eikenhouten nasmaak die de reukindrukken bevestigt. Vol, kruidig ​​en voorzien van veel kracht. Uitstekend bij een fijne sigaar en pure chocolade.

Flesinhoud: 1000 ml

78,95 per fles

Venegazzu Grappa di Capo di Stato - 50cl

Deze grappa is gemaakt van de druiven van de bekende Bordeaux blend Capo di Stato. Fris en helder met een licht peperig boeket en hints van kruiden en bessen. De aromatische componenten blijven met finesse in de mond tot aan de elegante afdronk.  "Zeer fruitige neus, van kersen en frambozen, wilde aardbeien, bloemen in de afdronk, heel fris.

Flesinhoud: 500 ml

29,95 per fles

Venegazzu Grappa di Prosecco Reserva 50cl

Intens zuivere grappa van de gleradruif.

Flesinhoud: 500 ml

18,25 per fles

Bastiaanse High Spirits " BAM "

In het najaar van 2022 uitgebracht, kleine batch in kleine flesjes. Ik werd benaderd door brouwerij de Kneiter en brouwerij de natte gijt die een dubbel gedistilleerde IPA gemaakt hebben samen, genaamd LAM.

Flesinhoud: 350 ml

32,50 per fles

Bastiaanse High Spirits "Ouwe Grappamaker"

Een wijnboer uit Baarle-Nassau vroeg mij vorig jaar of ik eventueel iets met zijn persresten kon doen. Hij had al wel een keer van grappa gehoord, maar geen idee van het proces.

Flesinhoud: 500 ml

29,50 per fles


Grappa is een Italiaanse alcoholische drank die gemaakt wordt van restanten van de wijnbereiding. Voor grappa wordt vaak de schillen en pitten gebruikt. De smaak is afhankelijk van de type druif. 

Even geduld a.u.b.