Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

olijfolie

Segredos de São Miguel olijfolie 50cl

Fraaie olijfolie uit de Douro. Verfijnd en complex in geur met tonen van olijfblad, artisjok en basilicum. Fris en peperig van smaak met subtiele bitters. Een lange harmonieuze finale met notige tonen.

Flesinhoud: 500 ml

Quinta da Romaneira Azeite olijfolie 50cl

Verfijnde olijfolie met een fruitige, kruidige geur en een milde, romige, licht peperige smaak. Heerlijk om vers brood in te dopen of om salades of pastagerechten mee op smaak te maken.

Flesinhoud: 500 ml

Terre Nere olijfolie 75cl

Olijfolie neemt in de Italiaanse cultuur een minstens zo belangrijke plek in als wijn. Veel wijnproducenten bezitten naast wijn- ook olijfgaarden, en maken dus ook hun eigen olijfolie. Zo ook ons fantastische Etna-producent Terre Nere.

Traditie van Italiaanse platteland

Collefrisio Mostocotto 25cl-Abruzzen, Italië

De Italiaanse regio Abruzzen wordt gedomineerd door grote coöperaties die enorme hoeveelheden eenvoudige wijn maken. Wie echter karakteristieke kwaliteit zoekt komt al snel terecht bij een kleine groep van gepassioneerde wijnmakers, vaak met kleinschalige producties.

Monte del Frá Olijfolie

Monte del Fra Olijfolie uit Italië , 50 cl. 


Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. Binnen ons assortiment bevinden zich wijnen die op gerechten met olijfolie afgestemd zijn.

Even geduld a.u.b.