Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Wijnpakket

Bent u op zoek naar een cadeau? Wilt u graag uw wijnsmaak ontdekken maar heeft u geen idee waar u start met zoeken? Wat de reden ook is, ons wijnpakket altijd een goed idee! We hebben voortdurend verschillende wijnpakketten beschikbaar. De wijnen in het wijnpakket kunnen geselecteerd zijn op de streek waar ze vandaan komen of we gebruiken het wijnpakket bijvoorbeeld om een onontdekte wijnmaker uit de Nieuwe Wereld uit te lichten.


Wijnpakket Blackwater Wines

Eigenaar-wijnmaker Francois Haasbroek is in Zuid-Afrika inmiddels een gevestigde naam. Na zijn studie aan de Universiteit van Stellenbosch is hij over de gehele wereld wijn op stage gegaan om zijn rugzak te vullen vol ervaringen. 

    Toon alle producten
Bowy Aartsen

Trots op deze topper!

"Weer een mooie uitbreiding in Zuid-Afrika. Bijzondere wijnen uit bijznder terroir. Heerlijk!" Lees meer

Wijnpakket modelwijnen (12 flessen)

De beste manier om uw wijnvoorkeur te bepalen is natuurlijk proeven! In dit wijnpakket treft u de acht wijnen die model staan voor de diverse wijnstijlen in ons assortiment. Van fris en licht tot vol en zacht wit, en van sappig, fruitig tot krachtig en stevig rood, plus één wijn die staat voor de avontuurlijke wijnen in ons assortiment, met een opvallende, andere smaak.

    Toon alle producten

Keuzestress? Proef ze gewoon allemaal!

Wijnpakket Wijnbericht juni (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor in de zomer.

    Toon alle producten

127,00 110,00 per wijnpakket

13% korting

De lekkerste zomerrosés

Wijnpakket rosé (6 flessen)

Optimaal van de zomer genieten doet u met dit wijnpakket vol overheerlijke rosé. Ideaal voor zomerse borrels in de tuin en voor bij de barbecue. Bestel meteen en profiteer van een fijne korting.

    Toon alle producten

Voor unieke wijnervaringen

Wijnpakket luxe zomerwijnen (6 flessen)

Echt iets bijzonders drinken? Dat kan met dit wijnpakket vol uitmuntende topwijnen in wit, rosé en rood. U ontdekt onder meer een schitterende witte Corsicaan, een pracht van een rosé uit Frankrijks kleinste appellatie en een Bourgondisch verfijnde rode uit Piemonte.

    Toon alle producten

171,75 153,00 per wijnpakket

10% korting

Voordelen van een wijnpakket

Als mensen iets hebben gevonden wat ze lekker vinden blijven ze daar vaak bij. Daar is helemaal niks mis mee, maar er is nog zoveel meer lekkers om te proeven en te ontdekken. Er zijn duizenden verschillende druivenrassen waarmee nog veel meer verschillende wijnen worden geproduceerd. En dan hebben we het nog niet over het ontelbare aantal wijnmakers en de verschillende klimaten die hun invloed uitoefenen op alle wijnen. Lang verhaal kort, je bent nooit uit geproefd! Een wijnpakket is dus een uitgelezen kans om dit te doen. Je hoeft niet zelf alle wijnen door te pluizen, maar wij maken de keuze voor je. Door het brede en diverse aanbod aan wijnpakketten zit er altijd iets tussen wat u nog niet kent. 

Wijnpakket exclusieve wijnen

Voor iedereen die het lastig vindt een keuze te maken uit ons ruime assortiment hebben we iets leuks! Elke maand maken we een nieuw proef wijnpakket, gericht op het seizoen waar we ons in bevinden. Verwacht leuke en lekkere, maar ook verrassende wijnen. Met dit wijnpakket bent u ervan verzekerd dat u het spreekwoordelijke neusje van de zalm in huis haalt, zonder dat u er zelf naar op zoek moet. 
 

Even geduld a.u.b.