Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Wijnpakket

Bent u op zoek naar een cadeau? Wilt u graag uw wijnsmaak ontdekken maar heeft u geen idee waar u start met zoeken? Wat de reden ook is, ons wijnpakket altijd een goed idee! We hebben voortdurend verschillende wijnpakketten beschikbaar. De wijnen in het wijnpakket kunnen geselecteerd zijn op de streek waar ze vandaan komen of we gebruiken het wijnpakket bijvoorbeeld om een onontdekte wijnmaker uit de Nieuwe Wereld uit te lichten.


Betaalbare luxe uit de Languedoc

Wijnpakket L'Arjolle (6 flessen)

Met zijn verleidelijke, intense en uitgesproken stijl heeft L’Arjolles wijnmaker François Teisserenc de harten van vele wijnliefhebbers weten te veroveren. In dit fijne pakket treft u vier luxe witte en rode wijnen uit de serie Equinoxe, plus de sappige, fruitige F Blanc en F Rouge.

    Toon alle producten

Keuzestress? Proef ze gewoon allemaal!

Wijnpakket Wijnbericht april (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor tijdens het voorjaar.

    Toon alle producten

136,85 120,00 per wijnpakket

12% korting

De luxe selectie uit de maandaanbieding

Wijnpakket exclusief april (6 flessen)

Wilt u niet te lang bezig zijn met kiezen, maar er wel zeker van zijn dat u het neusje van de zalm in huis haalt? Laat u zich dan verrassen met het wijnpakket exclusieve wijnen!

    Toon alle producten

Voor een unieke wijnbeleving

Wijnpakket luxe wijnen (6 flessen)

Een luxe diner, een bijzondere gelegenheid of gewoon zin in een bijzonder mooi glas wijn? Het pakket luxe wijnen bevat zes schitterende witte en rode exemplaren, van vooraanstaande producenten en met fraaie persbeoordelingen.

    Toon alle producten

182,10 161,00 per wijnpakket

11% korting

Voordelen van een wijnpakket

Als mensen iets hebben gevonden wat ze lekker vinden blijven ze daar vaak bij. Daar is helemaal niks mis mee, maar er is nog zoveel meer lekkers om te proeven en te ontdekken. Er zijn duizenden verschillende druivenrassen waarmee nog veel meer verschillende wijnen worden geproduceerd. En dan hebben we het nog niet over het ontelbare aantal wijnmakers en de verschillende klimaten die hun invloed uitoefenen op alle wijnen. Lang verhaal kort, je bent nooit uit geproefd! Een wijnpakket is dus een uitgelezen kans om dit te doen. Je hoeft niet zelf alle wijnen door te pluizen, maar wij maken de keuze voor je. Door het brede en diverse aanbod aan wijnpakketten zit er altijd iets tussen wat u nog niet kent. 

Wijnpakket exclusieve wijnen

Voor iedereen die het lastig vindt een keuze te maken uit ons ruime assortiment hebben we iets leuks! Elke maand maken we een nieuw proef wijnpakket, gericht op het seizoen waar we ons in bevinden. Verwacht leuke en lekkere, maar ook verrassende wijnen. Met dit wijnpakket bent u ervan verzekerd dat u het spreekwoordelijke neusje van de zalm in huis haalt, zonder dat u er zelf naar op zoek moet. 
 

Even geduld a.u.b.