Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

Wijnpakket

Bent u op zoek naar een cadeau? Wilt u graag uw wijnsmaak ontdekken maar heeft u geen idee waar u start met zoeken? Wat de reden ook is, ons wijnpakket altijd een goed idee! We hebben voortdurend verschillende wijnpakketten beschikbaar. De wijnen in het wijnpakket kunnen geselecteerd zijn op de streek waar ze vandaan komen of we gebruiken het wijnpakket bijvoorbeeld om een onontdekte wijnmaker uit de Nieuwe Wereld uit te lichten.


Keuzestress? Proef ze gewoon allemaal!

Wijnpakket Wijnbericht februari (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor het winterseizoen.

    Toon alle producten

158,45 136,00 per wijnpakket

14% korting

Proef het nieuwe Spanje!

Wijnpakket Spanje (6 flessen)

Spanje is wat ons betreft een van de spannendste wijnlanden van dit moment. Authentieke wijnen van originele, inheemse druivenrassen uit onbekende regio’s zijn in opkomst. Tijd voor een herontdekking van dit klassieke wijnland dus!

    Toon alle producten

De luxe selectie uit de maandaanbieding

Wijnpakket exclusief februari (6 flessen)

Wilt u niet te lang bezig zijn met kiezen, maar er wel zeker van zijn dat u het neusje van de zalm in huis haalt? Laat u zich dan verrassen met het wijnpakket exclusieve wijnen!

    Toon alle producten

Wijnpakket modelwijnen (12 flessen)

De beste manier om uw wijnvoorkeur te bepalen is natuurlijk proeven! In dit wijnpakket treft u de acht wijnen die model staan voor de diverse wijnstijlen in ons assortiment. Van fris en licht tot vol en zacht wit, en van sappig, fruitig tot krachtig en stevig rood, plus één wijn die staat voor de avontuurlijke wijnen in ons assortiment, met een opvallende, andere smaak.

    Toon alle producten

Voordelen van een wijnpakket

Als mensen iets hebben gevonden wat ze lekker vinden blijven ze daar vaak bij. Daar is helemaal niks mis mee, maar er is nog zoveel meer lekkers om te proeven en te ontdekken. Er zijn duizenden verschillende druivenrassen waarmee nog veel meer verschillende wijnen worden geproduceerd. En dan hebben we het nog niet over het ontelbare aantal wijnmakers en de verschillende klimaten die hun invloed uitoefenen op alle wijnen. Lang verhaal kort, je bent nooit uit geproefd! Een wijnpakket is dus een uitgelezen kans om dit te doen. Je hoeft niet zelf alle wijnen door te pluizen, maar wij maken de keuze voor je. Door het brede en diverse aanbod aan wijnpakketten zit er altijd iets tussen wat u nog niet kent. 

Wijnpakket exclusieve wijnen

Voor iedereen die het lastig vindt een keuze te maken uit ons ruime assortiment hebben we iets leuks! Elke maand maken we een nieuw proef wijnpakket, gericht op het seizoen waar we ons in bevinden. Verwacht leuke en lekkere, maar ook verrassende wijnen. Met dit wijnpakket bent u ervan verzekerd dat u het spreekwoordelijke neusje van de zalm in huis haalt, zonder dat u er zelf naar op zoek moet. 
 

Even geduld a.u.b.