Druiven worden met de hand geoogst en er wordt streng gecontroleerd op kwaliteit. Na de fermentatie rijpt de wijn op de gistcellen in grote, gebruikte eikenhouten vaten van Pfälzische eiken.
Domaine Richeaume is een van de toonaangevende wijnhuizen in de Provence. Eigenaar Sylvain Hoesch vertegenwoordigt de tweede generatie op dit Domaine. Hij bezit wijngaarden aan de voet van de berg Sainte-Victoire, nabij de stad Aix-en-Provence.
Domaine Richeaume is een van de toonaangevende wijnhuizen in de Provence. Eigenaar Sylvain Hoesch vertegenwoordigt de tweede generatie op dit Domaine. Hij bezit wijngaarden aan de voet van de berg Sainte-Victoire, nabij de stad Aix-en-Provence.
De Pedroncelli Winery laat zien waarom de goede Californische producenten een plek verdienen in uw wijnvoorraad. Hun zinfandel uit Sonoma County met bijna vijftien maanden eikenhoutrijping is geweldig. Rijp, rond en met voldoende frisheid om ook tijdens de maaltijd spannend te blijven smaken.
Toegankelijke rode wijn met een verfijnde geur van pruim, zwarte bes, laurier en cederhout. Sappig en vol in smaak met rijp fruit, evenwichtige frisheid en soepele tannines. Mooi te combineren met gegrilde (vlees)gerechten of Hollandse stamppotten.
Les Quartz is een van de topwijnen van Le Clos du Caillou. De blend bestaat uit overwegend grenache met een tikje syrah, wat een rijpe, zwoele, zeer fruitige stijl oplevert. Ideaal bij krachtige vleesgerechten.
Les Quartz is een van de topwijnen van Le Clos du Caillou. De blend bestaat uit overwegend grenache met een tikje syrah, wat een rijpe, zwoele, zeer fruitige stijl oplevert. Ideaal bij krachtige vleesgerechten.
In 1987 kocht Ronnie Melck het wijndomein en het is nu nog steeds in de handen van de Melck's familie. Sinds enkele jaren is Hattingh de Villiers de wijnmaker. De wijngaarden van Muratie zijn gelegen op de flanken van de Simonsberg, één van de beste hellingen van Stellenbosch. Muratie Wine Estate volgt een zo natuurlijk mogelijke manier van onderhoud van de wijngaarden.
Franse rode wijn met de aromatische geur van rood fruit en een frisse kruidigheid. Fris, soepel en sappig van smaak. Heerlijke Rhône voor alledag. Prima bij koude voorgerechten of lichte grillschotels.
Het wijnmakerskoppel Birgit en Marcus Zehe-Clauss maken volledig biodynamische wijnen in de Rheinhessen vlakbij Mainz. ëén van hun specialteiten is Sekt. Deze Sekt is gemaakt van 100% Scheurebe en mooi droog. Geografisch gezien liggen de wijngaarden ten zuidwesten van de hoofdstad Mainz in de grootste Duitse wijnregio Rheinhessen.
Italiaanse dieprode wijn met een kruidig aroma, evenwicht, kracht en souplesse. Prima bij karaktervolle gerechten als kruidige stoofschotels, ossobuco of hazenpeper.
Volrode, diepgekleurde Portugese wijn met een verfijnd en ingetogen aroma van rijp fruit zoals bramen en bessen en een lichte eikenhout nuance. De smaak zet vol en rond in met rijpe tannine en een frisse afdronk. Door z'n complexiteit, structuur en lengte een uitstekende wijn bij rundvlees of wild.