Delen:
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
U winkelt veilig bij ons

Privacybeleid


Algemeen


Dit is de website van Wijnkoperij Van Bilsen.
Ons vestigingsadres is Korvelseweg 45, 5025 JB Tilburg

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 18085134
Ons btw-nummer is 817012096B01

Wijnkoperij Van Bilsen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van jouw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met jou aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van je aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer je toestemming hebt gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens, kun je deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van jouw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Je gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van je aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan ons privacybeleid te accepteren. Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat jouw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren.

Je hebt recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van je persoonsgegevens bij Wijnkoperij Van Bilsen. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Wijnkoperij Van Bilsen. Je verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Wijnkoperij Van Bilsen behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

Even geduld a.u.b.