Delen:
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Wijnkoperij van Bilsen in de media

Wijnkoperij van Bilsen is al begrip 90 jaar een begrip in het zuiden van Nederland. Door onze leuke evenementen, unieke wijnreizen en prijswinnende wijnen, lees of zie je regelmatig iets van ons in de media. Hieronder vind je een selectie van beeldfragmenten, artikelen en persberichten.

Op onze Facebook- en Twitter-pagina delen wij verhalen van onze wijnreizen, kondigen wij evenementen aan en vertellen wij de leukste nieuwtjes. Via onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van nieuwe wijnen en actuele aanbiedingen. Schrijf je vandaag nog in!

Beste Brabantse Aspergewijn 2016

Wijnkoperij Van Bilsen is dit jaar voor de vijfde keer op rij de winnaar van de "Beste Brabantse Aspergewijn 2016". Het Brabants Asperge Genootschap heeft "Hauts de Margon 2015" gekroond tot de Beste Brabantse Aspergewijn van dit jaar. Lees hier verder.

Wijn en film avond Cinecitta

Ook in 2015 is er een Wijn en Film avond gehoud georganiseerd door wijnkoperij Van Bilsen. De avond begon met een aperitief en een maaltijdsoep. Daarna ging de film Bottleshock uit 2008 van start. Het was een groot succes. Lees hierverder.

Winkellinten Korvel en Besterd

De Tilburgse Linten heeft een clip samengesteld voor wijnkoperij Van Bilsen. In deze clip stelt Jan zich voor en vertelt hij meer over het assortiment. Daarnaast vertelt Jan wat een belangrijke criterium is voor wijn.

Wijn en Film reportage

Er is een korte reportage geschreven over de Wijn en Film avond die wijnkoperij Van Bilsen heeft georganiseerd. Het was een groot succes. Lees hier de reportage.

Aspergewijn van het jaar

Wijnkoperij Van Bilsen doet mee met een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door het Brabants Asperge Genootschap. Wijnkoperij Van Bilsen is in 2015 de winnaar van de beste brabantse aspergewijn. Hiermee hebben ze vier jaar op een rij gewonnen. Lees meer over de aspergewijn van het jaar 2015.

Even geduld a.u.b.